Toegankelijkheid

Senior trainer

Het werken met verschillende opdrachtgevers houd mij scherp en geeft mij voortdurend inspiratie. Door de jaren heen heb ik goed leren analyseren, waardoor ik snel inschat wat een opdrachtgever precies voor ogen heeft. Met veel plezier ben ik zo'n 25 jaar actief als senior trainer, sta ik geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) en aangemeld bij de Nederlandse Management Associatie (NEMAS). Ik werk als ZZP-er volgens wet DBA en ben ermee bekend dat sommige opdrachtgevers werken met een modelovereenkomst of OZO; Opdrachtgever ZZP-er Overeenkomst. Met TrainingsAdvies werk(te) ik onder andere voor onderstaande organisaties.

logo ncoi

logo bvo

September logo

 

logo transavia

UWV logo

logo qiss

 

logo hitech

Bestuursacademie.logo

 

logo schoevers

 

 Werksite logo

logo scheidegger

Belastingdienst

 

RVO logo

logo hva

 

 

Beroepsonderwijs

Sinds 2010 werk ik voor verschillende labels van de Salta-group (Hilversum), waaronder Boertien Vergouwen Overduin, Bestuursacademie, NCOI, Scheidegger en Schoevers Deeltijd. Al deze trainingen richten zich op management, schriftelijke en mondelinge communicatie en persoonlijke effectiviteit. Daarnaast word ik ingezet op veel incompany trajecten. 

Referenties

Loopbaancoaching voor September Loopbaan

“Ik vond Patty een fijne vrouw met een goede duidelijke aanpak. Zij heeft mij wel inzichten gegeven. Fijne coach"

"Fijne gesprekken, doortastend en toch ook veel vanuit mijn eigen kracht".

"Patty kan heel goed aanvoelen waar ik behoefte aan had om te bespreken, en kon de juiste tools aanleveren om inzichten te geven".

"Patty is ontzettend betrokken en laat jou d.m.v. opdrachten en vrgen goed nadenken over waar je staat en waar je naartoe wilt".

"Fijn contact, betrokken coach, goed evenwicht in ruimte geven en ruimte nemen".

"Ondanks mijn 1e verbazing heb ik de hands-on aanpak erg gewaardeerd, vooral omdat Patty de 2 onderwerpen zo mooi heeft verweven. Zo heb ik én mer inzicht gekregen in wat ik zelf wil, én nu ook meer kans om daadwerkelijk de baan te krigen als ik solliciteer. Ze is betrokken, bereikbaar en enorm goed in wat ze doet." 

"Doelgericht gewerkt naar de gehoopte uitkomst. Heldere tips, inlevend en duidelijke voorbeelden".

 Soft skills trainingen, QISS-IT (Melissa Westerbroek, Learning & Development Coördinator)

“Patty heb ik leren kennen als een bijzonder gedreven trainer en coach. Sinds zomer 2018 verzorgt zij diverse workshops, trainingen en coaching sessies voor zowel onze gedetacheerden als interne collega's. Terugkoppeling vanuit deelnemers is elke keer weer hartstikke positief. Patty krijgt op heel natuurlijke wijze snel het vertrouwen en kan vanuit daar grote stappen maken met de ontwikkeling van onze mensen. Of het nu gaat om feedback, overtuigen, samenwerken of andere soft skills; bel Patty gerust!"

 Timemanagement, Boertien Vergouwen Overduin

“Patty is een zeer ervaren trainer en speelt goed in op je persoonlijke leerdoelen. De training is interactief en geeft stof tot nadenken. Zij geeft praktische tips die makkelijk in te passen zijn in de waan van de dag.” 

 Vaardighden voor de coach, NCOI HBO Deeltijd

“Erg tevreden, duidelijke uitleg en veel betrekking tot de studenten. Verschillende leerstijlen zet Patty in. Goede verhouding tussen actief luisteren en intensief gezamenlijk aan opdrachten werken. Een topper!.” 

 Persoonlijke Effectiviteit, Schoevers HBO Deeltijd

“Hele lieve, prettige en kundige trainer. Patty weet de groep te verbinden en iedereen heeft het beste uit zichzelf gehaald en ik heb persoonlijk veel geleerd en verbeterd aan mezelf” 

 Masterclass 'Omgaan met moeilijk gedrag en machtssituaties' voor participatietraject Hogeschool van Amsterdam

“Complimenten voor de trainer. Eén van de beste trainingen die ik in het kader van het scholingsprogramma heb  gehad.” 

 Commerciële vaardigheden, NCOI HBO Deeltijd

“Geeft enthousiaste presentatie en duidelijke uitleg van de lessof; heb veel geleerd zowel theoretisch als praktisch. Deze trainer is zeker een aanrader.” 

 Rapporteren & Notuleren, UWV

“Patty heeft veel geduld en de rust om de stof uit te leggen. Iets wat ik persoonlijk erg prettig vind.” 

 Vaardigheden Managementsupport, Schoevers HBO Deeltijd

“Patty is een goede en betrokken trainer. Ze geeft interactieve lessen. Prima!” 

 Ondernemend Gedrag, NCOI

“Patty zorgt er voor dat je weet wat je valkuilen zijn en hoe je daar mee om zou kunnen gaan.” 

 Timemanagement, Boertien Vergouwen Overduin

"Patty vertelt inspirerend en zet je aan het denken. Ik word bewust van mijn eigen processen en denkwijzen en kom tot het stellen van doelen. Ze houdt je echt een spiegel voor". "Ze wist na de voorstelronde precies wat voor vlees ze in de kuip had. En dat is kwaliteit, top!"  

 Vaardigheden voor de Coach, NCOI HBO Deeltijd

"Patty is een prettig persoon, die de groep goed weet te enthousiasmeren. de opdrachten waren verhelderend en in een hele prettige sfeer gedaan." 

 Commercieel Onderhandelen, Hittech Multin

"Onze medewerkers zijn erg enthousiast over de training en vinden vooral de 1-op-1 rollenspellen erg leerzaam." 

 Communicatie & Effectiviteit, Scheidegger

"Als Patty les geeft, vliegt de tijd. Het is boeiend om naar te luisteren. Daarbij heeft zij een leuke dosis humor". "Ondanks niveauverschil in de groep, zorgde zij ervoor dat iedereen actief werd."  

 Persoonlijke Effectiviteit & Presentatie, CKV

"Patty is een erg fijne en enthousiaste trainer. Ze vertelt duidelijk en helder. Corrigeren bij het rollenspel was goed."

 

Contact

Interesse in een training, workshop of 1-op-1 coachingstraject van TrainingsAdvies? Meer informatie over werkwijze of tarieven? Neem vrijblijvend contact op via 06 - 49 79 62 01 of stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.