Individuele coaching

Na mijn opleiding tot coach op EQA Practitioner niveau ben ik gaan werken als coach op individueel gebied en als team- en businesscoach en ik ben aangesloten bij de NOBCO; branchevereniging voor coaching.  In mijn coachpraktijk ontvang ik mensen die een 1-op-1 coachingstrajecten doorlopen. Dit kan over uiteenlopende onderwerpen gaan; van het vergroten van assertiviteit tot de zoektocht naar een baan die wél voldoening geeft. Ook voor werken aan je zelfverzekerdheid of beter om leren gaan met stress en 'nee' zeggen, ben je bij mij aan het juiste adres. Samen met jou kijk ik naar je valkuilen en op welke manier je daadkrachtiger kunt overkomen. 

Coaching & Coronavirus gaan prima samen

In verband met eventueel besmettingsgevaar is het op alle locaties van Het Coachhuis zonder probleem mogelijk om 1,5 meter afstand te houden.

Effectief communiceren

Is communiceren met anderen voor jou een knelpunt en weet jij je niet altijd een houding te geven? Vind je het moeilijk om anderen aan te spreken op hun gedrag? Door situaties die je moeilijk vond te bespreken, kom je erachter waar het kernprobleem zit. Ik geef niet alleen aanwijzingen waar je zelf mee aan de slag gaat, maar je krijgt ook opdrachten waarmee je gaat oefenen en tot zelfbewustzijn komt.

Work-life balance

Kun je niet goed omgaan met stress en wil je beter ‘nee’ leren zeggen? Doe jij vaak alles tegelijk en mis je daarom daadkracht? Het is niet altijd gemakkelijk om alle ballen hoog te houden. Daarom kijk ik samen met jou naar je persoonlijk timemanagement en geef ik je inzicht in hoe je beter prioriteiten kunt stellen.

Zoektocht naar nieuw werk / loopbaancoaching

Heb je afscheid moeten nemen van je werkgever? Kom je in aanmerking voor een transitievergoeding? Besteed dit goed, want het biedt jou betere kansen op nieuw werk. Deze vergoeding is bedoeld ter overbrugging en mag je het belastingvrij besteden aan scholing, loopbaan-, coaching- of outplacementtrajecten. In mijn coachpraktijk kan ik je daarbij helpen en kijk ik samen met jou naar je kwaliteiten en vaardigheden en op welke manier je dit kunt inzetten bij sollicitaties. Ik werk volgens theoretisch kader met aandacht voor Oriëntatie, Positionering en Sollicitatie. Ontslag doet veel met je zelfvertrouwen en ook is er aandacht voor je dagritme. Samen onderzoeken we je competenties, kwaliteiten en je drijfveren, waarbij ik het model van Schein en het Levenswiel. Vervolgens leer jij jezelf goed profileren, ga je een goede CV opstellen en help ik je bij het schrijven van een sollicitatiebrief. Ook gaan we sollicitatiegesprekken oefenen a.d.h.v. de STARR-methode. Tijdens je sollicitatieperiode is er altijd de mogelijkheid dat ik je blijf coachen. 

Besteding IKB en LBB aan coaching

Ervaar je werkstress of heb je burn-outklachten? Wil je meer inzicht in jouw ontplooiingskansen? Loop je soms vast in de communicatie met collega's? Voor ambtenaren en medewerkers die onder de CAO 'sociaal werk' vallen, bestaan er het Individueel Keuzebudget (IKB) en het Loopbaanbudget (LBB). Beide kun je gebruiken voor een persoonlijk coachingstraject en jouw duurzame inzetbaarheid. Ik bied speciaal voor IKB- en LBB-besteding een totaalpakket aan voor € 675,- btw-vrij:

 • Telefonisch intakegesprek van 0,5 uur om jouw coachvraag vast te stellen en nader kennis te maken
 • 4 coachingsessies à 1,5 uur, elke week of om de week in te plannen
 • Kleine huiswerkopdrachten om tussentijds mee te oefenen
 • Op locatie van Het Coachhuis bij jou in de buurt
 • Btw onbelast

Zonder besteding IKB of LBB, is dit totaalpakket exclusief 21% btw beschikbaar.

DISC-analyse

Ook ben ik DISC-gecertificeerd. Dat betekent dat ik je naar wens een analyse kan laten afnemen, waaruit blijkt wat jouw voorkeursgedragsstijl is. Een DISC-analyse is een professioneel instrument, dat je inzicht in je eigen gedrag en je reactie op jouw omgeving. Het is gebaseerd op Doortastend extravert- en taak, Invloedrijk extravert- en mensgericht, Stabiel introvert- en mensgericht en Consciëntieus introvert- en taakgericht. Door middel van een DISC-analyse ben je beter in staat je eigen gedrag te begrijpen en je reactie op jouw omgeving. Dit geeft je inzicht over je omgang met anderen zowel in werk- als privéomgeving.

Ben je alleen geïnteresseerd in een uitgebreide DISC-analyse en een consult van 1,5 uur waarin ik het analyserapport grondig met je doorneem? Ook dat is mogelijk voor € 175,00 excl. btw.

DISC-analyses kunnen bovendien worden gebruikt voor werving & selectie, persoonlijke ontwikkeling en teambuilding, waardoor er nieuwe ontdekkingen en inzichten open gaan. Interesse in een DISC-traject voor een team? Neem gerust contact met me op en ik vertel er alles over.

Business coaching

Ook voor (startende) ondernemers kan ik veel betekenen. De meeste ondernemers hebben het te druk om zich te focussen op hun bedrijfsvoering. Dat betekent dat zij niet de tijd nemen om hun product en/of dienstverlening goed in de markt te zetten en zichzelf de rust gunnen om nieuwe klanten binnen te halen. Zonder klanten is er echter geen continuïteit in omzet. In mijn coachpraktijk coach ik o.a. op de volgende onderwerpen:

 • Betere profilering door benoemen unique selling points (usp’s)
 • Opstellen van een duidelijke verkooppitch
 • Opstellen van bezwarenraamwerk (sellogram)
 • Denken in kansen en niet in bezwaren
 • Omgang met lastige klanten en/of medewerkers
 • Maken van sterkte/zwakte analyse (SWOT)
 • Maken van SMART doelstellingen
 • Nemen van strategische, tactische en operationele keuzes
 • Teamcoaching

Voicerecorder

Naar wens gebruik ik een voicerecorder, waarmee we gesprekken die we oefenen opnemen. Daardoor hoor je goed wat er gebeurt en na sturing en dat het gesprek een heel andere wending krijgt.

Voorwaarden

In mijn coachpraktijk werk ik met volgende voorwaarden:

 • Gratis telefonische intake; op basis van deze gegevens stel ik een offerte op
 • Minimale afname 1-op-1 coaching is 2 x 1,5 uur
 • Minimaal 2x coachingsgesprek voordat we tot telefonisch consult overgaan
 • Telefonisch consult per half uur
 • Bij voorkeur minimaal 1 week tussen 2 coachingsgesprekken
 • Facturering vindt (bij meerdere gesprekken) maandelijks plaats
 • Verkregen informatie uit coachingsessies speel ik nooit door aan werkgever of andere partijen

Locatie

In mijn coachpraktijk werk ik door heel Nederland op één van de locaties van Het Coachhuis (www.hetcoachhuis.nl) of bij de coachee op de werkvloer.  Ook in deze Coronatijd zijn er locaties geopend en is er voldoende ruimte om afstand van elkaar te bewaren.

Tarief

Voor coaching hanteer ik vaste, betaalbare tarieven. Over het algemeen geldt een traject van 4 sessies à 1,5 uur als toereikend, maar minder of minder sessies kan natuurlijk ook. Vraag de tarievenlijst gerust op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of maak meteen een afspraak: 06 – 49 79 62 01.

 

© 2018 | TrainingsAdvies |  Privacy Verklaring
webdesign:   logo 1 2 appletree zw klein